top of page

CSALÁDFOTÓZÁS

A családi fotó az a  műfaj amit  tulajdonképpen mindenki művel hiszen ma már könnyen előkapjuk zsebünkből a  mobiltelefont hogy gyorsan készítsünk egy képet a családi programokon. Ezek a  fotók persze megismételhetetlenek - de arra tippelek neked is gyakran kellett már ezekről megállapítanod hogy a kép nem lett éles, belóg a egy kéz , besüt a nap...és persze valaki sosincs rajta :) 

Fotósként  hiszem hogy kellenek azok a családi fotók is amik többek mint egy pillanatfelvétel!  Amikor mindenki egymással foglalkozhat és megélheti a pillanatot amíg én azon dolgozom hogy elkapjam azokat az érzelmeket, gesztusokat, szeretetet , egyedi vonásokat ami különleges a családodban.

A fotózást lifestyle azaz kötetlen stílusban készítem, persze néhány klasszikusabb beállítással is vegyítve . Nagyon szeretem azt a nyüzsgést ami ezeket az alkalmakat jellemzi, a gyerekek általában mindennek az ellenkezőjét szeretnék csinálni mint amit a felnőttek gondolnak, és miközben megy a "harc" hogy néha olyan kép is készüljön amin látszanak a huncut gyerekmosolyok, egyszerre nevetünk és lesz mindenki egy kicsit felszabadultabb.

Helyszínként választhatunk a természet megunhatatlan és örökké változó díszletei közül,  exkluzív fotóstúdiók hangulatos termeiből, de akár otthonodba is elmegyek.  

Amire biztosan számíthatsz az a felszabadult légkör, kötetlen stílus, őszinte, minőségi és időtlen képek amiket szívesen nézel majd a faladon vagy akár egy albumban is.
.

IMG_3511_TPM.jpg
IMG_3628web.jpg

Mini Fotózás

Mini fotózások speciális alkalmakor , kizárólag meghatározott dátumokra vehetőek igénybe az évben több alkalommal ( pl. Valentin nap, gyereknap, anyák napja, apák napja, húsvét, halloween, karácsony)

Az épp közelgő eseményekért kérlek lapozz az "Aktuáliis" menüpontra!

  • 25 Perc fotózás stúdióban vagy szabadtéren

  • stúdió esetén 1 enteriőr  ( Studio Madison, NDustrial Studio, Lightroom Studio)

  • extra dekorációk, kiegészítők alkalom szerint

  • min.10 retusált kép

Mini csomag ára :  25 000 Ft

Classic Családi Fotózás

  • 55 Perc fotózás stúdióban vagy szabadtéren

  • stúdió esetén 1 enteriőr  ( Studio Madison, NDustrial Studio, Lightroom Studio)

  • 30 db retusált kép

Classic csomag ára :  55 000 Ft

AN_Timi_Lotti_websize (52).jpg
IMG_1430crop_WebSize.jpg

Extra Családi Fotózás

  • 120 Perc fotózás stúdióban vagy szabadtéren

  • stúdió esetén 2 enteriőr  ( Studio Madison, NDustrial Studio, Lightroom Studio)

  • 45 db retusált kép

Extra csomag ára :  80 000 Ft

bottom of page