top of page

BEMUTATKOZÁS

en10_edited.jpg

Szia, örülök hogy itt vagy!

 

A Fényképzelet fotó az alkotó - és játszóterem, felfedezőutam, szerelem-tevékenységem. Szeretném megállítani kicsit ott az időt, ahol valami fontos történik, megragadni a rohanó pillanatokban a megismételhetetlent- érzelmeket, hangulatokat, a szépséget vagy épp a rejtelmességet.

Emberekkel dolgozni mindig más és néha kihívás is, de mindig inspirál és mutat valami újat. Miközben a képek készülnek, a te pillanatod egy kicsit az enyém is lesz , együtt élem meg veled az izgalmat, feszültséget, meghittséget, felszabadult boldogságot vagy éppen a várakozást, csendet.  

Hogy mi teszi egyedivé a képeimet? Elsősorban Te!

Arra törekszem hogy megtaláljam a nekem bizalmat szavazó emberekben azt a motivációt és egyedi történetet ami miatt eljönnek a fotózásra.

A kamera előtt a legtöbben izgulunk, vagy épp törékenyebbek vagyunk, ezért nagyon fontosnak gondolom hogy egy kicsit megismerjem az ügyfeleimet mielőtt a képeket elkészítjük ezért számíts tőlem néhány kérdésre mielőtt találkozunk😊

 

Mire számíts pontosan?

A képeim készítésekor mindig természetességre törekszem, családi és gyerekfotózásokat lifestyle stílusban fotózom, klasszikusabb beállított képekkel kiegészítve;  a kismama és portréfotók esetén több a „pózolás” a képek stílusa pedig inkább művészi, de itt is kerüljük a sallangokat és az erőltetett mosolyokat.

Elsősorban családi, kismama, baba és gyerekfotózásokat valamint művészi portrékat készítek Budapesten és Pest megyében több helyszínen. Esküvői és jegyesfotózást jelenleg csak korlátozott számban tudok vállalni

A helyszín lehet stúdió, elsősorban az NDustrial Studio, Studio Madison, Lightroom Studio és a Little Grandma tereiben fordulok meg de vannak további lehetőségek is. Itt mindig gyönyörű évszakhoz igazodó dekorációk közt tudunk dolgozni.

Kültéren a lehetőségek tárháza végtelen, az elképzeléseidhez igazodva tudunk egyeztetni.

BB174.jpg
bottom of page