top of page
Copy of Pastel Aesthetic Modern Family Photo Collage Christmas Card (1)_edited.jpg

TEDD IGAZÁN EMLÉKEZETESSÉ AZ ÜNNEPET!

 

Idén 3 féle stílusban is szeretnék nektek lehetőséget biztosítani karácsonyi fotózásra, hogy mindenki megtalálja a szívéhez legközelebb állót. 

STÚDIÓ

Ha klasszikus, képeslapszerű fotókra vágysz és szeretnél gyönyörű dekorációk között, kényelmes melegben, csinos ruhákban lenni, akkor válaszd ezt a lehetőséget.

Budapest legszebb stúdióiban fotózok, különböző színvilágú és stílusú termekben  ( NDustrial Studios, Madison Studio, Studio Lightroom)

LIFESTYLE 

Ha maradnál a melegben, de közelebb állnak hozzád a hangulatos  életképek, gyere velem lifestyle stúdióba ahol mézekalácsot is gyúrhattok, forró csokit ihattok miközben vidám fotókat készítünk. Természetesen ebben az esetben is van lehetőség klasszikusabb beállított fotók készítésére is a stúdiók dekorációja között.

SZABADTÉR

Ha mindened a természet és nem zavar a hideg, akkor lehetőség van szabadtéren is fotózni. Ez az opció nagyobb rugalmasságot igényel, mivel időjárásfüggő. A fotózást fenyves részen tervezem és lehetőség szerint havas időben. A fotózás alatt sétálunk egyet a fák között, fát díszítünk különleges díszekkel, forró csokit vagy forralt bort iszunk és ha szerencsénk van a hóval is lehet játékos képeket készíteni.

KARÁCSONYI FOTÓZÁS ÁRAK

STÚDIÓ MINI
- 25 perc fotózás
- min. 15 kép
30 000 Ft

LIFESTYLE STÚDIÓ
-55 perc fotózás
-min. 40 kép
55 000 Ft

STÚDIÓ EXKLUZIV
- 120 perc fotózás
- 2 enteriőr, klasszikus és lifestyle fotók kombinálhatók
- min. 80 kép
85 000 Ft 


STÚDIÓ KLASSZIK
-55 perc fotózás
- min. 40 kép
55 000 Ft

SZABADTÉR
- 45-60 perc fotózás
- min. 40 kép
55 000 Ft 

Az árak tartalmazzák a stúdióbérlés és kellékek díját.
Az időpontok limitáltak és 30 % foglaló befizetésével véglegesíthetőek.

Fontos: Stúdió-fotózások esetén lemondásra vagy módosításra  maximum 8 nappal a időpont előtt van lehetőség !

 

Copy of Pastel Aesthetic Modern Family Photo Collage Christmas Card (2).jpg
Copy of Copy of Pastel Aesthetic Modern Family Photo Collage Christmas Card.jpg
  • Facebook

MI A FOTÓZÁS MENETE?

IDŐPONTFOGLALÁS

Szabad időpontokról kérlek érdeklődj e-mailben, facebook messengeren vagy telefonon.  Fontos hogy foglalásodat időben megtedd mert a stúdió időpontok hamar elfogynak.

fenykepzelet@yahoo.com

06-70-3960907

facebook.com/fenykepzelet.photography

FOTÓZÁS

Képeidet a választott helyszínen készítjük, garantáltan felszabadult, stresszmentes hangulatban. Nálam nincs rohanás, és az sem baj ha nem jártatok még professzionális fotózáson, segítek mindenben hogy a legjobb formátokat hozzátok! A stúdiók gyerekbarátak, van tér mozogni és rengeteg játék ami leköti a kisebbeket is:)

UTÓMUNKA 

Képeidet ezután tovább tökéletesítem, nálam minden kép átesik utómunkálatokon, nem adok át nyers vagy retusálás nélküli képeket. A képeket természetes és esztétikus módon retusálom, a honlapon is látható meleg és természetes,  kicsit visszafogottabb színvilággal.

KÉPEK ÁTADÁSA

A karácsonyi albumokat maximum 2 héten belül átadom hogy a fa alatt már nézegethessétek a  képeket. Amennyiben papírképet vagy albumot tervezel ajándékba adni, jelezd előre és figyelembe veszem hogy legyen idő a nyomdai megrendelésre is.

bottom of page